Ramona Lindeman

Alla inlägg den 27 februari 2013

Av Ramona Lindeman - 27 februari 2013 21:11

Yess. När jag och mamma kom hem så somnade jag på soffan, det var inte alls meningen! Jag skulle bara blunda lite och sen gå upp och göra mat, men somnade och vaknade halv nio typ. Kuligt värre! Måste sova ut imorgon så jag skippar skolan. Men jag lovar mig själv att vända på dygnen och fixa detta med skolan, det måste göras. Så är det bara! Imorgon ska vi väl åka lite hit och dit, handla i skara kanske, uträtta några ärenden för mammas väninna. Så jag hoppas på att vakna i tid så att man inte sover bort hela dagen, ska nog sätta larmet på typ åtta. Har varit lite lagom borta idag. Ont i magen och jätte trött. Inte kul alls. Men ont i magen har jag inte längre iaf, men det var jobbigt, kändes som tusen knivar som bara var där för att jävlas, inte ok! Phew. Sen en sak... Jag tycker det är jobbigt med reklam på bloggen, hade det en månad utan reklam en gång. Jätte fint var det. Men varör finns reklamen?? Så onödigt tycker jag.. eller ja, konsigt ämne att prata om men jaja.

 

Av Ramona Lindeman - 27 februari 2013 13:33

Ligger i vilorummet just nu. Har faktiskt pluggat lite grann men sen fick jag kraftig magvärk och blev skittrött då jag somnade när jag lutade huvudet mot bordet, skulle bara blunda lite men insåg att jag började drömma även fast jag typ var vaken på något vis. Usch. Vill hem och sova, men egentligen kan jag inte sova nu, eller när jag kommer hem för måste somna på natten/ikväll också. Vill inte vara vaken hela natten, igen! Satt uppe och kollade klipp på youtube. Var nästan rädd för att somna för då hade jag bara försovit mig. Men men, får se om jag känner mig tillräckligt bra för att kommer till skolan imorgon, eller om jag kör en hel nystart nästa vecka. Eller något. Man måste ju repa sig på något vis liksom. Recover takes time! Först och främst måste jag nog fixa mina sovtider, sova på natten och vara vaken på dagen. Själva grjen är bara den att jag känner mig lite ur balans. Allt känns rörigt. Vill få ordning och reda på mitt liv liksom. Eller det vill väl de flesta, inte alla men.. Jag vet ju inte så mycket, om jag orkar gå till skolan, om jag är hungrig, vet knappt vad jag tänker på. Tänker på så mycket att allt blir rörigt och till slut inte har någon aning om vad min hjärna försöker säga. Så ja, mamma kommer någon och hämtar mig på skolan, vet inte vad vi skulle göra om vi skulle handla något på Ö&B idag. Hoppas nästan på att hon ska säga.. jag vet inte vad jag hoppas på.. Fördelen med att åka hem: Slappa i sängen, fördelen med att åka dit: komma bort lite hemifrån. Hoho kan inte bestämma mig xD Jaja får se vad det blir gott folk!

Presentation


Grattis, du har hittat hit. När du ändå är här kan du ju antingen klicka vidare eller läsa min blogg! your choise. Peace.

Tänkvärda ord

Musik är livet, livet är musik. Man behöver lyssna på den, för att överleva.

Ask me anything!

10 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill NI se på MIN blogg? Mer om...
 Musik
 Foton
 Mitt vardagsliv
 Åsikter/funderingar
 Eget val (skickas via kommentar eller fråga)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards