Ramona Lindeman

Alla inlägg den 26 februari 2013

Av Ramona Lindeman - 26 februari 2013 23:22

Visst hade det vart en grym upplevelse att jobba utomlands? Det är ju min dröm! Speciellt på en hästgård, hade ju varit underbart! Hade nog dock vart lite för feg för att åka själv, töntigt jag vet! Men hallå, åka själv till ett annat land, uuuh läskigt! ^^) Men samtidigt jävligt kul! Kollade på en sida "Swedecare" och där fanns flera stycken som sökte hästtjej. I england. Fatta vilken grej? Då får ma en resa samtidigt, skit bra ju. Men men, om det någonsin skulle hända vet jag inte. Men hade varit jätte intressant, och kul!

 

 

Av Ramona Lindeman - 26 februari 2013 19:50

Hoho, har ändrat lite på bloggen, igen! Men men, hoppas att jag kan hålla den här designen ett tag, jobbigt att fixa nya hela tiden. Jao. Som vanligt, jag satte mig här för att skriva men inser att jag inte vet vad jag ska skriva. Det är i alla fall en osäker tid nu och jag hoppas på att hitta balansen igen. Typ som att man går balansgång fast med sämre balans i benen än någonsin. Med tiden kommer allt blir bra, det tror jag. Måste bara kämpa lite, annars kommer man nog ingen vart. Man får ju inget på silverfat om man säger så, så vill man vara glad så får man kämpa lite. Men jaa.


 

Av Ramona Lindeman - 26 februari 2013 14:09

Ja, den stora tanken var ju att dra sig till skolan idag med, men så blev det inte! Var svin trött imorse så jag sa att jag skulle sova vidare. Men imorgon tycker jag att jag kan försöka med att kliva upp! Måste också fixa så jag kommer hem också, vill ju inte be mamma hämta mig hela tiden. Sen är det något konstigt nummer som har ringt mig, vore kul att veta vem det är.. Med tanke på att jag tydligen har den människan på facebook. Man bah liksom, jaha? Och personen kunde ju ha skrivit till mig i chatten eller något men nej, inte då. Men men, det kommer väl fram såsmåningom. När jag laddat luren så tänker jag banne mig ta redan på vem det är. Vet inte annars vad jag ska göra idag, bara ta det lugnt tror jag. Har massor som skulle behöva göras men jag orkar fan inte. Får se om jag kommer igång, skulle behöva tvätta kläder och grejer. Men men, får se. Vad har ni för er idag då gott folk?

Av Ramona Lindeman - 26 februari 2013 01:16

Kul, har inte gått och lagt mig än. Inte orkat, trots att jag är väldigt trött nu. Men jag ska väl göra det snart.. Phew. Bestämde mig att jag skulle åka till skolan imorgon igen, får se om det blir ett misstag. Vill sooova hela natten och dagen lång! Men jag hade ju ganska trevligt idag så borde bli bra imorgon med tycker jag. Ska orka gå upp ur sängen också. Lycka te säger jag bara. Det går nog, var inte så svårt idag faktiskt. Så trött var jag inte heller, konstigt nog, blir lite chockad när jag tänker på det. Bäst att inte tänka på det då.


 

Presentation


Grattis, du har hittat hit. När du ändå är här kan du ju antingen klicka vidare eller läsa min blogg! your choise. Peace.

Tänkvärda ord

Musik är livet, livet är musik. Man behöver lyssna på den, för att överleva.

Ask me anything!

10 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill NI se på MIN blogg? Mer om...
 Musik
 Foton
 Mitt vardagsliv
 Åsikter/funderingar
 Eget val (skickas via kommentar eller fråga)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards