Ramona Lindeman

Alla inlägg under november 2012

Av Ramona Lindeman - 10 november 2012 13:15

God eftermiddag. Gick upp för några timmar sedan, och det har vart en här som kollat på lägenheten, och det var tydligen någon som älskling kände hehe :) Men får se hur det blir. Måste nog till skolan på tisdag och prata med Mattias, vill inte gå upp klockan halv åtta och vara vid skolan klockan halv nio när jag istället kan sova längre och sen gå till prakiken.. -.- Inget och göra åt, tyvärr. Är ju tvungen att fixa det där med stallet och så, eller snarare komma fram till något. Såå ah. Bläää. Katten har jag inte blivit av med än, tyvärr. La upp en annons men ingen som ringt än, hoppad det gör det snart! Eller så får jag lämna henne till morsan eller ngt. Så får hon vara där ett tag tills man hittar något. Vill verkligen inte ta henne till veterinären, aldrig i livet! Får se vad som händer :)

Av Ramona Lindeman - 9 november 2012 16:14

Godkväll. Lyssnar på goa omgjorda låtar som handlar om LOL xD Fett kul, och dom är ett bra. Annars har jag inte gjort mer idag än att spelat några matcher, vart i skolan och så. Städat inför visningen och sådär. Gjorde ju ett matteprov innan lovet, och konsigt nog så fick jag GODKÄNT! Fatta glad jag blev eller, helt sjukt. Första G jag fått på.... jag vet inte hur länge. Såå awesome. Nu gäller det bara att klara resten, har börjat lite på kapitel två nu. Får göra ett prov i det med sen antar jag. Vill klara den här skiten nuu! -.- Måste orka duscha sen också. Och det är ett måste. Men nu ska jag nog ta och lägga mig ner i soffan och faktiskt se på teve eller bara blunda en stund. Inte gjort det på länge, bara suttit vid datan.. Inte bra. 

Ha en trevlig kväll alla! 

Av Ramona Lindeman - 8 november 2012 12:30

Tjo alla. Sitter och laddar upp en LOL video på youtube. Fett segt men det går! Laddade upp min första igår, blev ganska bra. Kvaliten var lite sådär men man ser iallafall vad som händer och det är själva grejen lix ^^

 

Längtar tills jag och svärmor ska se Breaking Dawn part 2 på bio :D Kommer bli fett kul, men måste nog se alla andra delar först, kommer inte ihåg ett piss typ, eller bara ettan och tvåan. Hehe men dom filmerna är riktigt bra faktiskt, :3. 

 

Nu är det bara vänta tills man ska till stallet då, det lär va beckmörkt när jag kommer dit, men sån är vintern, tyvärr :> Sen är det visning på lördag igen klockan elva, måste städa iordning imorgon så det ser rent och fräsht ut. Pinsamt och släppa in folk i en ruskig lägenhet, No spank you! Sååå, imorn är det plugg som gäller, FUUU! Men måste göras. 

Tjao! 

Av Ramona Lindeman - 7 november 2012 10:24

Konstigt nog vaknade jag lite tidigare idag.. Hmm undra varför. Skitsam. Kollar på ett program där dom pratar om Yoga. Som hålls i spanien, vill utomlands igen! Till värmen! Vill tillbaka till Turkiet. Fyfasen vad gött det var asså. Måste dit nästa år igen. Jag tar en dag ifrån stallet idag, är trött och seg och behöver vila känner jag, men imorn drar jag dit och pratar med Linnea ang ah.. Så får vi se vad som händer. 

Igår kom jag på att jag faktiskt längtar till Julafton :S Jag gillar inte julen annars men nu fasen längtar jag. Jag vet inte till vad, men det är nog umgänget och mat. Maten är nog bäst :3 Nee, det blir kul och få umgås med svärmor och alla dom :) Det blir naajs. Mamma har fortfarande inte var på besök, och jag har redan fyllt år, hon har inte ringt heller :P Jahapp. Haha. Får se när jag får hennes present då :) Tycker älskling kan komma hem från jobbet nu btw <3

Av Ramona Lindeman - 6 november 2012 09:31

Godmorgon Godmorgon! Jag laddar inför en dag på praktiken. Idag blir blir det att klippa vovve haha. Det blir kul tror jag :) Vaknade när älskling åkte till jobbet imorse, sen ringde han mig typ klockan nio, det var lika bra, annars hade jag nog försovit mig :P Såå, tack bejb för att du är så underbar<3 Katterna var typ borta i flera timmar igår så blev skiträdd för att dom had blivit påkörda av tåget eller något :O Och jag har skrivit en annons ang Zelda :-/ Hatar att behöva ge bort henne men det är tyvärr ett måste, eller så avlivar jag henne, fast nää! Aldrig i livet att jag gör det, NOOO WAY! Haha. Hon är min lille bebis juu. Men det blir bäst så med tanke på att hon inte kommer kunna gå ut i den andra lägenheten och vi vill ha ordning och reda där, då känns det lättast utan katter... Mamma kanske kan ta Hanniball eller något, får se.

Peace                                                                                 

                                                                       


                                                                       

Av Ramona Lindeman - 5 november 2012 18:48

Dagens teknik suger fett känns det som. Laddade ner en grej som skulle spela in alla matcher man kört på LOL, men inte FAN kunde jag spela upp det :S Blir så fruktansvärt förbannad på all skit asså. På älsklings dator funka det men inte min.. Alltid är det nånting som inte funkar, och det driver mig till vansinne. Helvetes jävla skit datorer! 

För att tala om något annat, jag ska nog lägga ner det där med stallet, känner att det blir för jobbigt att ha olika tider varje vecka. Mån-tis dag, Ons-tors kväll och fredag morgon. Det blir för jobbigt för min stackars lilla tröga hjärna. ^^ Det är synd faktiskt, men så är det. Sen att jag blir så fruktansvärt ridsugen men måste betala om jag ska börja rida där också, känner att jag inte har råd med det. Tyvärr. Så så får det nog bli, så är jag i svärmors Djurbod istället :) Då blir det mer ordentliga tider, men jag får se vad som händer. Ska prata med Linnea på torsdag så denna veckan blir nog "normal" eller hur säger man. Haha :P Såå jao. Dagen på praktiken gick bra, arbetade i kassan och sen skulle svärmor åka med tomma kartonger. Älskling kom senare och hämtade mig. Drog hem och... aa.. haha x)

Peace!  

Av Ramona Lindeman - 5 november 2012 13:50

Hej alla tvåbenta människor där ute. Ska snart dra iväg till Djurboden för mer arbete. Praktiken har börjat igen, riktigt gött nästan. Men hade velat ha liiiite mer lov :D Idag har vi bärt in lådor med hundmat som väger 20 kg styck. RÄTT tungt för ryggen, men träning är bra! Sen har jag fått stå i kassan också. Det är fasen roligt alltså. Få knappa på knappar i kassaapparaten. Hehe. Nu måste jag dra mig to work.

Tjao! 

 

 

Av Ramona Lindeman - 4 november 2012 15:27

Tjo. Sitter och har precis kört två matcher med älskling och hans vänner. Plus min vän också. Hehe. Andra matchen gick jävligt bra faktiskt! Jag fick fem kills och dog bara två gånger! Gött. Nu åkte min goding för och hjälpa svärfar att ladda ner Word :P haha, sen kommer han med mat. Mums. Det kurrar ordentligt i magen. :) Trodde det skulle vara visning idag igen men hade visst fel. Blir väl någon annan dag då. Hoppas att det är någon som vill ha denna lägenheten, och fort, så vi slipper vänta alltför länge på den nya. 

 

Idag är det söndag, eller? Jo det var det haha! xD Imorgon är det en ny vecka med praktik och skola. Vill ha mer LOV! Men det får jag inte. Eller jo, det är enkelt och fixa, bara säga upp praktikplatserna och skita i skolan, fast grejen är att jag helst inte vill göra det. Det är ju skönt att ha något och göra på dagarna, inte bara sitta här och glo :) Sååå det är sköönt. Nu ska jag nog fortsätta spela. Ha det gött! 

Presentation


Grattis, du har hittat hit. När du ändå är här kan du ju antingen klicka vidare eller läsa min blogg! your choise. Peace.

Tänkvärda ord

Musik är livet, livet är musik. Man behöver lyssna på den, för att överleva.

Ask me anything!

10 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill NI se på MIN blogg? Mer om...
 Musik
 Foton
 Mitt vardagsliv
 Åsikter/funderingar
 Eget val (skickas via kommentar eller fråga)

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards