Ramona Lindeman

Alla inlägg under november 2012

Av Ramona Lindeman - 19 november 2012 21:02

Dålig uppdatering, IGEN. Men det blir inte lätt när man plötsligt vaknar med kristallsjuka.. (fick reda på det i sjukan). Så fort jag rörde huvudet så kändes det som att hela världen snurrar. Asjobbigt faktiskt. Alltså, det har med balansorganet att göra. Kristallerna i örat har förflyttat sig och det rubbar balansen. Spydde 5 gånger första dagen. Ringde sjukvårdsrådgivningen och dom skickade en ambulans till mig, älskling hade åkt till jobbet men fick komma hem lika fort :P Jag blev körd till vårdis, sen vänta i hela fucking 5 timmar på nästa ambulans till Trollhättan. Utmattad var man, och det kom ju en ambulans efter en stund men den fick ett annat larm som var i grästorp, vilket var värre än mitt fall :P Men sen kom dom äntligen, och det visade sig vara samma som kört mig till vårdis ^^ Kul. Fick dropp och så, åkte hem samma dag. Vart hos mamma sen dess, nu äntligen hos älskling<3 Fortfarande svag och har inte balansen fullt ut men det artar sig :)

Av Ramona Lindeman - 14 november 2012 23:51

Hej hej. Ursäkta för ganska kass uppdatering, men allt har vart lite upp och ner och så, (inget jag behöver ta upp eller skriva om, men nu vet ni). Men jao. Inte gjort så mycket idag faktiskt, haft praktik och så bara :) Chillat hemma och så, älskling har jobbat så mycket denna veckan så vi har knappt sett varandra hehe men idag har vi pratat om allt möjligt och gosat lite, mys <3 Nu väntar jag bara på att min vän ska bli klar så vi kan lira nån match eller två. Och det verkar som att det går/gått nån fotbollsmatch? Som är så "stor". Haha. Jag hänger inte alls med i svängarna, fast. Jag har inte missat något, fotboll = fett tråkigt! Inte för och va sån men aldrig nog gillat fotboll riktigt. Spelade lite grann när jag gick i sexan men där tog det slut ^^ Hästar, LOL och älsklingen is the shit! :) Och söta vovvar som denna <3 (fångad på praktiken)  

Hej

Av Ramona Lindeman - 14 november 2012 12:49

Nyss gått upp. Är ganska trött, och svag. Inte ätit på sen igår klockan halv tolv. Stabilt. Inte haft någon vidare aptit. Om en timme blir det att dra till praktiken, härligt härligt. Men nu blir det spel. Tjao

Av Ramona Lindeman - 13 november 2012 19:30

Hej, chillar i soffan med spel. Sen vette fan, om jag skulle se Twilight - New moon sen. Tjao

Av Ramona Lindeman - 13 november 2012 14:18

Hej..................................................
..................................................
...................
 Hejdå

Av Ramona Lindeman - 12 november 2012 16:39

Lyssnar på goa PLENTAKILL låtar haha. Kom nyss hem från Djurboden. Härlig dag som vanligt. Vi pratade om allt möjligt faktiskt. Skönt att bara babbla om allt och inget. :) Blir väl att gå dit sen och käka mat. Nam nam. Så himla slö, lyckades försova mig imorse, INTE OK! Haha, får sluta med det. Älskling hade tydligen väckt mig när klockan ringde men jag hade inte reagerat, lol. Fast jag var uppe ganska länge igår (a) Men jag spelade faktiskt bara tre matcher igår eller något, väldigt lite mot vad jag brukar, men det är skönt att göra något annat också :)

Av Ramona Lindeman - 11 november 2012 11:50

Hej alla. Nästan precis gått upp. Fast, nej det var ett tag sen, över en timme sen haha. Håller på och tvättar lite, sen ska jag duscha och göra mig iordning för farsdag-middan. Det blir fett jao :) Och det är väl änna pinsamt om man inte vet sin kusins ålder? Men nu vet jag, han är 30. Nu slipper jag fundera på det mer, som jag gjort ganska länge nu. ;P Jag har ganska länge också undrat hur gammal min ena bror är, men sen fick jag nog reda på att han var 84 eller något ^^ Får kolla det............ Och ja! Det var 84. Snart fyller rackarn år också ju, i December. :)

Av Ramona Lindeman - 10 november 2012 20:13

Funderar på att kolla igenom kläderna som jag tog med från mamma för länge sen, har inte gjort det än ^^) Hehe. Dags och göra det. Frågan är om jag skulle göra det nu med en gång, behöver ändå komma från datan en stund, och sen plocka undan sen vi åt mat..

 

Imorgon drar vi till svärfar också och ska äta middag. (fars dag). Det blir mysigt. Just nu har jag en sovande katt i knät.. hmm, och en är ute. Får kolla om hon vill komma in snart.

Presentation


Grattis, du har hittat hit. När du ändå är här kan du ju antingen klicka vidare eller läsa min blogg! your choise. Peace.

Tänkvärda ord

Musik är livet, livet är musik. Man behöver lyssna på den, för att överleva.

Ask me anything!

10 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill NI se på MIN blogg? Mer om...
 Musik
 Foton
 Mitt vardagsliv
 Åsikter/funderingar
 Eget val (skickas via kommentar eller fråga)

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards