Ramona Lindeman

Alla inlägg under oktober 2012

Av Ramona Lindeman - 22 oktober 2012 09:02

Godmorgon alla. Jag satt och funderade för en stund sen, och jag funderade på att jag är otroligt sugen på att rita dom allra flesta hästraser.. Det är ju massvis så jag får kanske rita dom raserna jag gillar bäst eller så. Vill verkligen börja rita igen, har faktiskt vart duktig en gång i tiden x) Är inte det längre känns det som, skulle vara kul och börja måla igen. Ska köpa ett stort ritblock på ICA sen. Om dom har dom kvar vill säga ^^ men jaja.  

Av Ramona Lindeman - 21 oktober 2012 21:10

Tjo, kvällen har kommit och jag har städat och sånt, fast det var för en stund sen så det va inte nyss, frågan är om jag skulle fortsätta nu eller göra det imorgon... Skulle vilja göra det nu egentligen, så kan man vakna upp i en fin och fräsh lägenhet imorn bitti, hur låter det? Bra antar jag. Jo jag ska nog banne mig fortsätta städa sen, eller snart. Och sen hoppa in i dushen. Låter som en fett bra idé faktiskt.

Var hos svärmor förut också. Vi åt brödkakor som hon bakat. Mycket mumsigt. Fick med hem några också, nam nam. Imorgon är det praktik igen, på djurboden, gött och komma upp i tid imorgon igen! Har sovit lite väl länge nu på helgen, INTE ok. Såå, då blir det att gå upp cirka halv nio tror jag, om inte åtta till och med. Jo, åtta ska jag nog gå upp! Sen senare ikväll kanske jag ska sätta mig och rita lite.. Eller ne.. eller jo. Maybe. Haha.

 

 

Hade tråkigt så jag gjorde denna :)

 

 

Av Ramona Lindeman - 21 oktober 2012 13:03

Jag är nästan nyvaken, gick upp för en stund sen. Haha. Jo men ja. Blir väl att åka till svärmor en stund sen, och sen vette fasen. Ny vecka kommer imorgon med praktik och sådär va, och sen fyller jag år. Ough. Hela ett år äldre, är det bra eller dåligt? Bra antar jag. För varje dag som går kommer jag närmare 18...

 

Skippar nog stallet idag, var väl inte mer än en timme eller så men jag orkar bara inte, vart igång hela veckan så jag väljer att stanna hemma idag. Nästa vecka är det visserligen nya tag som gäller. Men ja 

Av Ramona Lindeman - 20 oktober 2012 12:19

God morgon folket. Har typ precis gått upp, är aptrött asså.   Vill bara gå i ide och inte komma upp förrän nästa sommar. Det är så tråkigt med det här äckliga och trista vädret, ingen sol har jag sett på några dagar. Buhu. Stallet idag igen, men bara en halvtimme eller så, fixa iodrning hästarna för småbarnen som ska rida. Det är ju ingen ridning idag egentligen, men Linnea ska till London så nästa veckas torsdagslektioner fick bli idag istället. 

 

Ååååh så är det min födelsedag snart! Längtar, blir hela 17 år. Jippi. -.- Vill bli 18 istället ju, inte 17. Känns som om jag vart liten hur länge som helst nu fan. Men jag får väl njuta av barndomen så länge jag kan, innan jag får börja ta eget ansvar på riktigt. Det får jag ju visserligen nu med men, aa ni fattar. Hoppas jag..

Peace    

Av Ramona Lindeman - 19 oktober 2012 19:05

Det pirrade till lite i magen när jag insåg att jag fyller år om en vecka..   Fast det är ju något jag ser fram emot, verkar som att älsklingen redan börjat planera för mig hihi. Fett gullig pojke jag har. Idag när han kom hem från jobbet överraskade jag honom med mat och tända ljus, hade städat innan också. Och det uppskattades. Bortsett från att jag skulle låtit potatisklytforna va längre i ugnen, och sen köpt kycklingfileer istället för att tillaga typ kycklingvingar och lite annat bös i det hela. Men älskling tyckte det var mysigt och det är det som räknas  

 

Nu sitter jag och väntar på att han ska kliva upp ur sängen. Han har legat och sovit lite hehe. Gullungen! Får väl gå och väcka honom x) 

Btw, ska fixa upp lite söta bilder på ponnysarna från stallet :)

Av Ramona Lindeman - 19 oktober 2012 15:33

God eftermiddag alla människor där ute. Jag sitter och chillar på livet för tillfället. Eller ja.. Hur man nu ska kalla det. Angående lägenheten så lät det tydligen lovande, och jag hoppas att vi kommer flytta dit, vill verkligen det. Det är mycket mer utrymme att gå på och det verkade mycket fräshare faktiskt. Mycket skönt. 

 

Vart i skolan idag och gjort lite matte, det gick trögt idag om jag ska vara ärlig. Men jag jobbade på med några tal och det gick väl sådär. Lagomt bra iallafall. Men som tur är så köpte Inga-Lill en blomma till mig när vi va på Ica, haha.. Vette fasen varför hon gjorde det, fast det kanske var för att jag sa att vi typ inte hade någon vettig inredning hemma, och att vi inte ens har en blomma i fönstret. xD Ha! Det måste vart därför. Hon är allt bra go hon.   

 

Nu är typ praktik veckan slut, men får ändå dra till stallet en sväng och hjälpa barnen med ponnysarna hehe. Btw så blev jag riktigt impad igår på första barnlektionen. Fanns en tjej som red som en vuxen, hon kommer bli grym när hon blir stor tror jag! Så stadig och fin hand och skänklade lugnt, hade otroligt fin galopp och hur gammal kan hon va? Typ 10 eller 11. Nej men så det var riktigt fint. 

Sen tänkte jag att jag skippar söndagarna i stallet, det blir för mycket. Måste ju ha liite ledigt också.

 

Men synes och höres! 

Peace

Av Ramona Lindeman - 18 oktober 2012 10:55

Tjo folket.

Allt är lite upp och ner nu. Saker man inte vet och så vidare. Lite tungt om jag ska vara ärlig. Men allt löser sig väl. Hoppas jag. Annars så väntar stallet idag, kuligt. Gick upp halv nio idag, när klockan ringde. Mycket skönt att gå upp i tid än att sova typ till 3 eller något, det är fett segt om jag ska vara ärlig. 

Jag hoppas vi får mer information om lägenheten, hade med mycket nöje velat flytta till den istället, har jag förresten nämnt det? Att vi kanske ska flytta. Men så är det iallafall. Ovanför svärmor, asgött ju. Kan bara gå ner några trappsteg för att prata lite liksom, och umgås eller äta ihop. Hade ju vart supermegamysigt faktiskt.   

 

Så, just nu ska jag väl bara chilla och ta det lugnt, kanske ut och röka sen spela någon match eller två. Och sen bara hoppas på att man börjar må bättre snart..

Av Ramona Lindeman - 16 oktober 2012 16:09

Nu är det typ eftermiddag. Eller ja vad ska man kalla det. Haha. Sitter och chillar i soffan och funderar på att ta mig en rök och sen sätta mig och spela några matcher eller något. ^^ Har blivit en riktigt spelnörd som älskling säger   Haha NEJDÅ absolut inte! Lol. Det gick bra på praktiken idag faktiskt, fick märka massa nya varor (halsband, koppel, reflexvästar mm.) Det var kul. Imorgon och på torsdag väntar stallet, och sen fredag plugget och söndag stallet igen. Får se hur mycket jag orkar med.  



Två bilder på mig och gullet från Turket <3 Älskar honom massor, puss på min Tommy <3




 

Presentation


Grattis, du har hittat hit. När du ändå är här kan du ju antingen klicka vidare eller läsa min blogg! your choise. Peace.

Tänkvärda ord

Musik är livet, livet är musik. Man behöver lyssna på den, för att överleva.

Ask me anything!

10 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill NI se på MIN blogg? Mer om...
 Musik
 Foton
 Mitt vardagsliv
 Åsikter/funderingar
 Eget val (skickas via kommentar eller fråga)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<<
Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards