Ramona Lindeman

Alla inlägg den 22 mars 2013

Av Ramona Lindeman - 22 mars 2013 09:01

Yess. Efter denna dagen är det påsklov, fyfasen vad gött. Kommer nog dock vara väldigt seg, trött och uttråkad. Förutom att jag kommer läsa boken.. Men men. Blev färdig med novellen om ni inte visste. Skulle kunna skriva in ett litet stycke. Så får vi se om ni tycker att det är intressant! Eller? Ja så gör jag.


"Dom stirrade på henne, precis som att dom skulle börja med sina förbannade frågor. Raka vägen till kontoret. Utan att vända blicken åt någon. Hon satte sig vid skrivbordet och suckade tungt. Att leva vid detta tillfället var som att leva i någon fruktansvärd och hemsk värld som inte borde finnas. Meningen med livet var att leva lyckligt med sina nära och kära. Inte i väntan, väntan på någon slags uppståndelse.

Pappersarbete stod på schemat idag. Inte kul alls tyckte hon. Hon hade annat och tänka på mer än bara papper som skulle skrivas på. "Jag kommer till dig idag, oroa dig inte. Jag tar med mig en blomma" Tänkte hon inombrods."

 

Så, nu har ni ett litet urklipp av min novell, så kallad "Stark och modig". Så, vill ni så är det bara säga till om ni vill läsa mer. Men men. Nu drar jag. Tjao!

 

 

Presentation


Grattis, du har hittat hit. När du ändå är här kan du ju antingen klicka vidare eller läsa min blogg! your choise. Peace.

Tänkvärda ord

Musik är livet, livet är musik. Man behöver lyssna på den, för att överleva.

Ask me anything!

10 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill NI se på MIN blogg? Mer om...
 Musik
 Foton
 Mitt vardagsliv
 Åsikter/funderingar
 Eget val (skickas via kommentar eller fråga)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards