Ramona Lindeman

Alla inlägg den 8 januari 2013

Av Ramona Lindeman - 8 januari 2013 14:11

Har fixat mig iordning och vart ute på en morgoncigg. Snart blir det en till känner jag xD Idag bär det av till stan och visa grabbarna lite shyssta grejer i Trollhättan, som är värt att se ^^ Dom spelar och spelar och spelar timme efter timme :P Det tar aldrig slut lixom. Eller jo, klockan sex på morgonen och sen när dom går upp så börjas det igen. Men men. Jag har ju joinat dom några gånger.


Tänkte ta upp ett lite ämne som är värt att diskuteras, och det ämnet lyder : 10-12 åringar med mode/smink/fjortisbloggar.

 


Jag tycker personligen att det är sorgligt att världen är liksom på väg åt fel håll. Vad gjorde barn i den tiden då dom inte visste knappt vad datorer var för något? Jo dom lekte med dockor och dom var fortfarande barn, men nu har dom blivit helt andra människor. Det känns som om vi lever ännu längre in i framtiden, då alla småungar ska ha allt. Den nyaste Iphonen, dator, flera ton med smink och proppat med kläder som egentligen är ämnat för åtminstone 15+ åringar... Såg en blogg igår tror jag det var, hon var tio år. Hon hade en bild på henne med en magtröja på, sådär så att man ser magen. Man bah hallå?? Hade det vart mitt barn hade jag nästan förbjudit det.

Samt hade hon fått två stycken väldigt olämpiga kommentarer som jag reagerade på jätte starkt! Vilket gjorde mig ganska arg.. Så ja, världen är påväg åt helt fel håll. När jag får barn, så ska dom vara barn till dom är minst 15 år, inte börja med såna fasoner i tidig ålder. Vem vet vad som kommer hända ifall något barn skulle gå olämpligt klädd..


Vad tycker ni?? Jag skulle vilja höra er åsikt om färäldrar som tillåter sånt här, att deras barn får gå klädda i det dom känner för och måste ha smink och är fixerade av mode.. När jag var tio elva nånting, så visste jag knappt vad dator var. Jag lekte oftast med min systerdotter, vilket normala barn borde göra. LEKA! Inte.. ah ni fattar. Så, vad tycket ni egentligen om detta?




Presentation


Grattis, du har hittat hit. När du ändå är här kan du ju antingen klicka vidare eller läsa min blogg! your choise. Peace.

Tänkvärda ord

Musik är livet, livet är musik. Man behöver lyssna på den, för att överleva.

Ask me anything!

10 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill NI se på MIN blogg? Mer om...
 Musik
 Foton
 Mitt vardagsliv
 Åsikter/funderingar
 Eget val (skickas via kommentar eller fråga)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards